Welcome To Biebot Official Blog

Followers

LATIHAN INDUSTRI

assalamualaikum w.b.t
ohhhhh no !!!
lame nak mampos aku ta update belog nih an ... busy memanjang jer ... yurlaa kan praktikal nih malassss lak nak updateupdate .... ngeeeeeee ~~

HOHO .. padahal bill broadband ta bayar .. hahhahhahahha
bongok tolll.

huuhuhuuh
sini jurla dulu .. nak story lebey2 pon , lenkali k


muahhhhhhhhhhhhhhhh
sayang korang ketadketad ..
chauww .
Wasalam



 

Praktikal Ohh Praktikal

Assalamualaikum w.b.t

heehhee .. lame ta plak asew ta menconteng diari semasa aku nih .. hahahha
Ekoran "RAJIN memanjang mengedit " blog n gambo.. haaha sampai ta teringat yang aku kene carik tempat untuk LATIHAN PRAKTIKAL(LI) .. siott toll

hurmm, ..setelah Berlaga lutut dengan ayyu dan merpati biru ..
esok hari nya .. dengan berdebordebor lari dari KOLEJ KEDIAMAN .. bersama budak 2 org toh ...dan juga diiikuti fara Emylia ... bergegas melari kan diri ke KUANTAN , untuk mencari Tempat LI ..,,
dengan Jaya nyerr , kami berempat berjaya meredah Duri ranjau di PAKguard station ... hahaha
----> ponat den mase toh <---- 

Tepat Jam 5  , kami bertolak  Ke tempat yang ingin ditujui  ,, Ke KUANTAN ..
Alhamdulillah , setelah sampai ke kuantan ,esokkan ari nyerr , kiteorang start la cari tempat nak buat praktikal toh ,,, first tempat kite orang tuju , dekat sbela MEGAMALL .. alaaa tempat jual komputer banyak2 toh ,, Hahaha ,,, masokmasok + nanyananya ... dapat laa .... tapi ;epas jer rujuk pada dakdak praktikal toh jugak ..dieorang suruh pergi dekat syarikat Vast IT n COMWELL ... atoyaiii. .. puas mencari .. at last jumpe jugak ..
hurmm,, pegipegi jer Sumer tanak amik dak praktikal dah .. sedihhh ... .. tapi takpe ,, sbela megamall menuungu .. tapikan , dekat kedai to , berdasarkan Technician jer ... hurmmm lau bole nak cari tempat yang bole buat sistem terus , urmmm .,,,nak buat camner an ... sabor jela ...an time jela ..

so , selepas jer dapat tempat toh ,, aper lagi ENJOY la... dah alang-alang kan ...

Berkareoke bersama merpati biru ,ayyu , fara emylia .. hahhahah REMBAT 10 lagu ... belasahhh sumer ..


nih laa ..pic yang sempat kami amik .. heeee 


ayyu


cik fara,cik ayyu, cik nurul


PRINCESS


PEACE lol


cool bebeh


bila kami bergamba


taken by hafiz 


sshhushh ..


merpati biru


ayyu glenyar


kami kawan .


awwwww zz ..kahkahkah


boncit teserlah


pic ta menjadi


kamu.kami.kita


poyo toll





nih ader video yang kami amik ..hahaha ... syokkk beb .. video kareoke ... kahkah

video



hahahahh ..sonok habess ...
urmmm ... 
karoeke + hantu Bonceng = balikkkkkk

Lepas kareoke .. aper lagi WAYANG laa ..

citer nyerr
HANTU BONCENG ,
lakonan ZIZAN 
pecah perot jugak arr ..




kah kah kah kah kah kah ....
lawak laaa ..



besc wooo .... sakan gelak



kat sini jela citer kiter... hahhaha .. tunggu next entry lak yeaa... 

assalamualaikum... 
byee


love :







~~ Renduu ~~




HEe ~~ .. 

okehh  ,,

 Bismillahirahmanirahim

Entry beeha kali nih . 

pasal

 RENDUUU ..

heheheh ,, 
ape yang ader pada renduu nih ??
hurmmm , ekceli  beeha renduu sangat nak kembali menari cam dolludollu ..
rindu nak gadohgadoh gan Abang Azhar , nak ngusik Capikk , Eika , Sara , FaraH, Raihan ,mey ..ann
, Kak kechik , kak Ena , kak eka ..
 mengusik Abang Ery , bergelakgelak gan Abang Azri , Malindo ,Adam , mek mulong , wanie..abg nua

kacau Papa .. menari gan Mama ..
gado gan anakanak Papa n Mama ..

Menari Lagu

Tari Tualang Tiga
4 dara
Ronggeng
Endang
ape lagi ekkkk ??

hehhe ... ta ingat dah aku ... 
wakakkaa 

tapi memang syokk laa...
samapai kamiii dapat pegi 

Kepulauan Karimun Indonesia 
menari kat sana .. 


hehhehhe ... sonokk beb .. memang sonok la..

nek bot pegi saner .. lalu ikot JOHOR .
kukut , kukut , ape ntahhh name tempat kat johor toh .. 
aku pon ta ingat sangat ..


Memory paling besc ..
dapat tengok
  Kapal-Kapal besar gedabakkk  
mase nek bot toh ..

hehhhehe ... peluang bergamba .. puihhhh ! ~ !
tak ley blaa... sumer da macam Artis dahh ..
wakaka 


Hurmm ... sonok nyerr ...

Aku nak menari lagii ... 
Renduuu sesangatt ...
rendu nak kene Marah gan Abang Azhar gan Kak kechik
ehhehehe ..

nih ader larr sikit pic yang Che wan tolong amik kann ,, hehhe
hehhe ... aku yang paling HODOH sekali toh .. 

yang aku bulatkan kaler merah toh ..

haa tuhh larr OWNER belog nih ..
Huduhh nyerrr


Ini lahh kenangan terakhir Aku and Dieorang nih ..


 "Renduu Korang sangatsangat "



: ' (


and The last part is ... Hehehe



jengs jengs jengs jengs 

hehhe 

Ensem x Pakwe kat sebela aku nih ???

hahahha 
nih la Pakwe Karimun Yang aku dapat snapsnap  ..

hahahha ...

Credit to :: Farah Raihan ..


tu jela yang aku dapat share for this time .
Hopefully This memory Never End till Death .

I love you Guys A lot ..

thank for everything that u have teach me 
and I have learn a lot of Step Traditional dancing

and also To shuffle dancer ..
Abang Nixx  .. my bro 
 ur the besc dancer .. hope u success in ur life .


That's all  .. Thank You 

Muahhhh ..

 : *

XoXo : B i e B o t



a new Me


Assalamualaikum w .b.t

Today Entry is About me ... hehehee

 My Name Is Nur NabiHaH binti Abdul Razak ..
was born on September 23 1992 .. 

DAUGHTER of Abdul Razak Bin Awang Ngah n Halimah Mat
 hAve 5 Craziest Sibling ..
NorHisam Abdul Razak
Noorasyikin Abdul Razak
Norida Abdul Razak
NoorHafidz Abdul Razak
and Nur Nabihah Abdul Razak


and I also my lovely niece 
Muhammad Harith Al-Haqimie bin FaizalHikmi
Ifti Najatul Afriena binti FaizalHikmi


Muhammad Harith Al- Haqimie
Ifti Najatul Afriena



my Biggest Family



Mr Abdul Razak and Mrs Halimah



Owner Blog nih
so , thats all fromm me ,, 
wait for the second Entry Ok


Assalamualaikum ..

Xoxo : B i E b O t

Assalamualaikum w.b.t

hehhehe .. TODAY beeha nak share citer Cik ENTRY kite yang besc toh iaitu 



Aku minat Lagu Nih


ape yang korang tawu sal  " lagu nih " nih ??

Lirik dier walawehh

banyak  SYokk maa ...



Ape lagi ..??

 LAYANN ar ...


japjapjap 

nak UPload jap ..

hikhikhikhik


Amikk la dengar ..




nih LIRIK lagu nihh


tajuk nyerr :: 

KEHILANGANmu BERAT BAGIKU

Sampai mati pun engkau takkan ku lepaskan
Akan ku jaga seumur hidupku

Beribu puisi yang ku untaikan untukmu
Ingin ku selalu memiliki kamu
Jangan pernah kau sakiti aku lagi
Cobalah untuk lengkapi hidupku
Ku ingin menjaga dirimu
Ku mohon temanilah aku
Tak akan pernah ku sakiti kamu
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu

Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umur mu

Kehilanganmu sungguh berat bagiku

Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karena ku tak sanggup hidup tanpa cintamu

Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu
Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Kehilanganmu sungguh berat bagiku

Disepanjang umurmu
Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Kehilangan mu sungguh berat bagiku

Karena ku tak sanggup hidup tanpa cintamu
Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karena ku tak sanggup hidup tanpa cintamu



Hurmmm ..

:  )



lirik lagu nih .. bagi aku an .. 
TeRasa beb .. sampai jantung aku ..
tatao la aku nak cakap camner lagi an ..
tapi memang For Sure korang akan tersentuh la .. ..

huhu .. 
hurmm .. korang layan la ,
 tamuh ganggu

HAHAHA

okay ... Kali nihh , 
tu saje la ENTRY aku ..

ekceli .. i just get injured .
tangan aku kena Pili Paip Air  ..

Siall laaa ...Puihhh ..
hehhehe
(zizan KL Gangster Jap) 

Sokeyy ... habeshabes pon tersalah Urat jerp ..
alaaaa ... settle la.. 
hahhaa 

Assalamualaikum ..



p/s  Hopefully aku and my lobely Mista Love
will be Forever ..
AMeen .


XoXo   ::  B i E b O t

Ramadan


Assalamualaikum .

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN to ALL muslim in The Universe 

heee ~~~

Sedar ta Sedar  .. da  11 hari 
umat islam menyambut bulan ramadan
alamakkk !!1 ta sabar plak aku nak raye  ...
heee ~~~

syukur Alhamdulillah .. aku da Ganti Cuti Sem Aku arituu ...
so insyakaLLah Cuti sem kali nihh .. tak Banyak la yerr. .
hehhehhehheh ..


urmmm , ekceli .. aku tatao da nak tulis aper lagi .. 

nanti aku conteng lagi yeaa ..


p/s  ekceli nak bersiap pegi pasar malam n cik Rumatess ..
hhhehe


chauwww 

Wasalam ..



XoXo :: Biebot

New Me .. ..New Stories .. bla bla blaa

Assalamualaikum w.b t 

agak lame aku ta Mencoret ..menconteng di Rumah aku nihh ..hee ~~ 


  Rendu Gyla Siott 
okehhh story lebey2 pon aper yang kau dpt an  ..hheee 

nihh nak kasi nengok pic terbaru aku yang Agak

 Gemouk n Boncitt
( heee ~ maluu ~~ )

aku gan kay

aku yang sorang nihh jerp

aku n Dhia
my besfrens

sakan wanii

men men air

kekoyalan melanda

hehhe

budak gemouk

holaa

aku n ary n rumah ular

says : chheese

with rumates






cake's





my sayang's







kegemoukan terserlah disini 





heee ...
malu i  ...


pic kamii bersamaa ..



credit to :

 ikhwanie etierah
nurul hidayahh
suhailah
nur nabihah


this memory will b forever in my heart ...

WAHHH !!


haahahaha



chauwww


Assalamualaikum  .



XoXo :: Biebot