Welcome To Biebot Official Blog

Followers

Praktikal Ohh Praktikal

Assalamualaikum w.b.t

heehhee .. lame ta plak asew ta menconteng diari semasa aku nih .. hahahha
Ekoran "RAJIN memanjang mengedit " blog n gambo.. haaha sampai ta teringat yang aku kene carik tempat untuk LATIHAN PRAKTIKAL(LI) .. siott toll

hurmm, ..setelah Berlaga lutut dengan ayyu dan merpati biru ..
esok hari nya .. dengan berdebordebor lari dari KOLEJ KEDIAMAN .. bersama budak 2 org toh ...dan juga diiikuti fara Emylia ... bergegas melari kan diri ke KUANTAN , untuk mencari Tempat LI ..,,
dengan Jaya nyerr , kami berempat berjaya meredah Duri ranjau di PAKguard station ... hahaha
----> ponat den mase toh <---- 

Tepat Jam 5  , kami bertolak  Ke tempat yang ingin ditujui  ,, Ke KUANTAN ..
Alhamdulillah , setelah sampai ke kuantan ,esokkan ari nyerr , kiteorang start la cari tempat nak buat praktikal toh ,,, first tempat kite orang tuju , dekat sbela MEGAMALL .. alaaa tempat jual komputer banyak2 toh ,, Hahaha ,,, masokmasok + nanyananya ... dapat laa .... tapi ;epas jer rujuk pada dakdak praktikal toh jugak ..dieorang suruh pergi dekat syarikat Vast IT n COMWELL ... atoyaiii. .. puas mencari .. at last jumpe jugak ..
hurmm,, pegipegi jer Sumer tanak amik dak praktikal dah .. sedihhh ... .. tapi takpe ,, sbela megamall menuungu .. tapikan , dekat kedai to , berdasarkan Technician jer ... hurmmm lau bole nak cari tempat yang bole buat sistem terus , urmmm .,,,nak buat camner an ... sabor jela ...an time jela ..

so , selepas jer dapat tempat toh ,, aper lagi ENJOY la... dah alang-alang kan ...

Berkareoke bersama merpati biru ,ayyu , fara emylia .. hahhahah REMBAT 10 lagu ... belasahhh sumer ..


nih laa ..pic yang sempat kami amik .. heeee 


ayyu


cik fara,cik ayyu, cik nurul


PRINCESS


PEACE lol


cool bebeh


bila kami bergamba


taken by hafiz 


sshhushh ..


merpati biru


ayyu glenyar


kami kawan .


awwwww zz ..kahkahkah


boncit teserlah


pic ta menjadi


kamu.kami.kita


poyo toll





nih ader video yang kami amik ..hahaha ... syokkk beb .. video kareoke ... kahkah

video



hahahahh ..sonok habess ...
urmmm ... 
karoeke + hantu Bonceng = balikkkkkk

Lepas kareoke .. aper lagi WAYANG laa ..

citer nyerr
HANTU BONCENG ,
lakonan ZIZAN 
pecah perot jugak arr ..




kah kah kah kah kah kah ....
lawak laaa ..



besc wooo .... sakan gelak



kat sini jela citer kiter... hahhaha .. tunggu next entry lak yeaa... 

assalamualaikum... 
byee


love :